Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu blaga v skladišču v Brežicah (velja spletna cena),
  • z nakazilom na TRR trgovine https://www.motorna-olja.eu/ – iščite predračun (velja spletna cena),
  • s plačilnimi oz. kreditnimi karticami v skladišču v Brežicah (maestro / BA, Eurocard/Mastercard, Visa, Diners Club, American Express) (3% nižji popust kot pri spletni ceni),
  • z obročnim plačilom do 12 mesecev v skladišču v Brežicah (kartici American Express do 12m ali Diners Club do 24m – 8% nižji popust kot pri spletni ceni).
  • s Paypal računom v spletni trgovini. V kolikor nimate Paypal računa lahko plačate tudi s plačilnimi karticami.

Ponudnik (https://www.motorna-olja.eu/) izda kupcu (uporabnik) račun in po potrebi tudi z navodili, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti, če je to potrebno in če je to možno. 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in je kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Cene
Vse cene vsebujejo 22% DDV, razen če je ta podatek izrecno naveden. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. 

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba (naročilo) med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in prejme kupec elektronsko sporočilo o statusu »Naročilo potrjeno«. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo za ponudnika in za kupca.

Plačilne in kreditne kartice
V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami na naslovu skladišča veljajo naslednji pogoji:

  • odstotek popusta na spletno ceno se zmanjša za 3 odstotne točke (-3%),
  • plačnik (podatki v profilu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice.

Po oddaji naročila v https://www.motorna-olja.eu/ je sprememba naročila možna v naslednjih treh urah. Po pretečenih treh urah sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila ni možna, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.